Prohledat tento blog

17. července 2012

Bližím se do finále, dnes natáčela příspěvek Česká televize Ostrava

Tak přípravy úspěšně pokračují dále, dneska dorazily pláště Schwalbe Marathon Plus, které by měly zaručit, že bych se neměl zdržovat častým lepením defektů. Tak doufám, že otestuji a po měsíci tento výrobek vychválím až do nebe :-)

Dorazila i strava společnosti Expres Menu(speciální pro cestovatele) a ja se zhrozil celkové váhy....no ještě, že máme po cestě dojednanou větší propagační akci v Liberci na náměstí a tak mi kluci z KPA musejí dovézt cast stravy...protoze toto bych opravdu nezvládl. Jak se říká, sranda musí být, ale "odsud podsud" :-))

Dnes prijel štáb z ostravské České televize, tak jsme natočili něco info oakci, tak snad Vás to pak zaujme. Alespoň my se báječně bavili, tak to snad bude cítit i z těch záběrů.





Děcka, bude to mazec, ještě chybí na předním kole nosič, pro dvě brašny. Svářeč jej zvětšuje, ať přes něj lépe vidím na před kolo.
 

 No tady jsi raději domlouvám, s vedením Podaných rukou, případnou osobní asistenci kdekoliv na trase. Ale podle úsměvů je zřejmé, že to bylo pro všechny velmi humorná myšlenka :-)))


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

..jeden nikdy neví..třeba "podané tlapičky" budou mít možnost "zachránit" mediální hvězdičku..nikdy neříkej "nikdy"..chi chi