Prohledat tento blog

29. června 2012

Tak jsme včera zavřeli frýdecko-místeckou sběrnu.

A musím říci, že na čase :-)). Včerejší středa byla posledním výběrním dnem, kdy jsme měli otevřeno před letními prázdninami. Navíc totiž nemáme kola už kde dávat. Ale hlavně o prázdninách tu stejně nikdo nebude. Od Května jste dovezli 106 ks kol. A ještě jedna parta doveze asi 15 kol v neděli. Skvělý výkon.

Tak nakonec kluci z Písku u Jablunkova dovezli 24 kol. Takže 130 ks kol za 2,5 měsíce. Parádní, jste skvělí!!! Ale teď se vazně v klubu nemůžeme hnout :-))), viz foto





Těch kol by bylo daleko více, kdybychom pro kola jezdili. Náš klub vozíčkářů ve Frýdku-Místku vlastní mikrobus, máme čas a ochotného řidiče, který by kola od Vás mohl svážet. Ale bohužel, už není ve Vás jaksi zakořeněno, aby jste nám tuto dopravu zaplatili. Charita ano....Ale zase ať nás to moc nestojí, viďte.... A bohužel náš klub Vás nemůže dotovat. Tato samotná alternativní doprava ZTP dětí a osob  v regionu, bojuje o přežití.

V Anglii dávají lidičky ke starému kolu ještě 10liber. Aby byla zaplacena doprava toho kola do místa určení v Africe. Myslíte, že to bude možné i u nás? Necháme se překvapit na další průběh projektu projektu Kola pro Afriku.

Po zavření sběrny jsem si jel zasprintovat, než sluníčko šlo spát ....







než zase začnu řešit úpravu handbiku a nebudu moci trénovat.
No, vše asi dělám dosti pozdě, na poslední chvíli. Ale na to, že na to su sám (musím pracovat, ahánět peníze do klubu), bez týmu, tak to jde docela dobrým tempem, a na neděli 22.7. budu jistě dostatečně připraven.

Zatím proběhla oprava opěrky zad, paní čalounice z Čalounictví Želvíci ( v Místku za Kinem Vlast, mezi Městskou Knihovnou a Policií ČR) mi navíc udělala i opěrku na hlavu, aby si občas odpočinul krk... Skvělá práce. Musím paní Zuzanu moooc pochválit.

Žádné komentáře: